Ny dator

Övergår nu till att använda en Windowsdator privat för första gången på många år. Jag har valt att köpa dyrt för att det håller bättre kvalitet. Jag har ju faktiskt även slutat röka för mer än 4,5 månad sedan. Mitt nästa mål som jag tänker passera är 9 månaders rökfrihet. Det känns bra att inte röka. Känns bra att kunna välja något annat. Men nu får jag stoppa dyra prylar. Däremot köpt ett skrivarprogram som underlättar (när jag väl får till motivationen att börja) organisationen av min roman.

Det händer en del annat också men jag tar det till veckan.

Just nu ett par dagar varit hemma från jobbet på grund av diffusa symtom. Jag tog ett test igår men det visade negativt. Ska ta ett imorgon eller på söndag också. Är det negativt utgår jag från att det är lindrig förkylning. Men jobbar väl hemma måndagen och/eller tisdagen.