Förändringar

Nu har det dykt upp en del förändringar i förutsättningarna på min nuvarande arbetsplats. En del förtydligande vad gäller mitt uppdrag och en del runt vad som kan motivera mig att stanna kvar på plats. Vissa delar av detta har lett till att jag som vanligen står för beslut jag har fattat, nog får göra ett undantag från den lojaliteten. Detta främst för att jag trivs på plats och vet att jag gör ett ”good enough” eller bättre jobb i mycket. Jag vet ju vad jag har, vet inte vad jag får. En del av möjligheterna kommer med största sannolikhet aldrig att uppstå igen.

Så som det ser ut blir det trots allt förändring i mitt beslut. Jag kommer med största sannolikhet att informera den andra enheten om att jag måste lämna ett sent nej tack. I samma stund kommer jag att informera min nuvarande chef om att jag faktiskt väljer att stanna kvar trots allt.