Okej – utrensning!!

Det pågår tydligen en slags utrensning av hela öron-, näsa-, hals-apparaten För att inte säga något om luftvägarna – eller det gjorde jag visst.

Jag har hittills valt att inte skriva något konkret utifrån min livsåskådning – jag är troende kristen. Men just denna del av bin webbplats och blogg är privat, inte professionell. Naturligtvis ger min tro färg åt mig som person, men i min yrkesroll används metoder som har evidens inom vetenskap och beprövad erfarenhet.

Dagens bibelvers: 2 Tim. 2:15
”Gör allt du kan för att bestå provet inför Gud, som en arbetare som inte behöver skämmas utan rätt delar sanningens ord.” (SFB15)

Taget ur sitt sammanhang – texten talar precis innan detta stycke om att vi inte ska strida om ord. Texten som kommer efter talar om att vi inte ska syssla med tomt prat eftersom dessa ord sprider sig mycket snabbt – liksom cancer. Det för oss bort i från den riktning de flesta av oss människor (oavsett livsåskådning) vill gå.