Torsdag – träff

Den träff jag nämnde i ett tidigare inlägg på onsdagen (25/8-21) blev genomförd med munskydd på. Jag tyckte att förkylningen hade gått över till vanliga astmatiska symptom sedan ett par dagar med den hosta min astma innebär. Var därför på jobbet både torsdag och fredag. Idag – lördag kan jag inte säga mig vara symptomfri längre. Nu verkar luftrören/lungorna rensa ur sig rejält och även näsa. Öron/näsa/hals-rensning. Hade jag vetat det hade jag stannat hemma och sett om man kunde ta träffen på Skype istället eller omboka den. Hur som helst så kändes träffen bra och vi får se vad det leder till.

Det är en Psykolog-tjänst på rehabmedicin – smärtteamet på sjukhuset i min hemort. Jag kan nog får mycket svårt att säga nej tack till den tjänsten om den erbjuds mig oavsett lönesättning. Denna eftersom denna patientgrupp ligger mig varmt om hjärtat. Samtidigt skulle det innebära ett annat sätt att arbeta, med smärta – kan vara antingen svårare eller lättare, eller lika svårt. Utmaningen är att genomföra behandling i grupp och utredningarna är mer fördjupande. Men när man kommer in i det sättet att jobba så kommer jag nog att utvecklas ännu mer i min kompetens än jag hittills nått och då har jag utvecklats en hel del.