Mindre än 2 veckors semester kvar

😀 Tiden går så otroligt fort! Helt plötsligt har mer än halva semestern gått. Jag fick väldigt fint väder första halvan. Nu är det inte längre badväder – åtminstone inte för dagen. Det har förekommit en del oroligheter kring en närståendes graviditet och det fortsätter att vara oroligt kring det. Vi kan inte göra så mycket annat än att vi finns där för den närstående vid behov. Jag har en pågående process som involverar lite livsstilsförändring och det kan ju förstås trigga känslor åt alla håll och kanter. Men det fungerar väl hittills. Den här bloggen har sitt fokus i acceptans för det vi inte kan förändra men ta steg för förändring där vi kan göra förändring och om att leva i nuet istället för att rusa in i framtid eller forntid. Dessutom i den situation vi är i med närstående har vi en del oro/orostankar som leder till rusning in i framtiden. Vi kan väl säga som så att jag får träna riktigt mycket på att föra fokus tillbaka till nuet.