Semesterdag 2

Inne på andra dagen av semestern och jag har då inte lyckats få till samma frisyr, utan en vågigare variant av den. Det är så det är med mitt hår. Välkommen till en självlockig/självkrullig kvinnas liv. Jag har lyckats med konsten att sminka mig för 5:e dagen på rad. Inte vanligt. Jag brukar få problem med ögonen (eller snarare hur jag upplever det) och ge upp. Jag håller på att vänja mig. Detta innebär förstås att jag behöver kika över mitt make-up-förråd denna månad och fylla på. Ska vi byta vanor så ska vi. Jag ska försöka ut och ta en promenad idag och så ska jag låta solen skina på mig en del. Sitta och läsa lite kanske. Det är min plan. Borde inte läsa facklitteratur, men samtidigt är det nog mest det som lockar. Varför inte? Jag spenderar varje dag med praktisk tillämpning av det som står i facklitteraturen (psykologi) och borde nog försöka väcka liv i läsandet av skönlitteratur. Samtidigt så sällan som jag hinner sätta mig och läsa facklitteratur hörande till mitt yrke, så kanske det är just det jag vill och bör och i så fall ska. Funderar lite fritt. 🙂