Dag 1 på semestern

… och jag har klippt mig trots att jag tyckt att det var skönt att kunna sätta upp håret. Det blev kort och det blev plattat. Det blev sommarskönt.

Jag har inte lagt ut så många bilder på mig själv i bloggen, men det är väl dags för en liten uppdatering. Jag har tyckt att det varit skönt att sätta upp håret, men det blir snyggare och trevligare när jag har kort. Så nu går jag över till kort hår igen. Jag måste se till att behålla korten på frissan så min vanliga frissa förstår ungefär hur hon ska klippa till. Men nu har jag ytterligare en person som kan klippa mitt hår även om jag trivs mer med min vanliga. Det är sommar, semester och solvarmt.

Skönt. Det är hög tid för återhämtning och jag kommer att jobba med en del beteendeförändring vad gäller hälsa. Vi får se hur det går. Men återhämtning och ta hand om mig själv är en del av detta.