I was almost blind but now I see!

Kontaktlinserna kom tydligen in på en lördag till Specsavers. Har varit och hämtat dem och satt i dem och jag måste säga att det är en annan upplevelse att skriva och läsa helt plötsligt. De andra gångerna jag har fått nya linser så har jag haft en lång period där endast glasögon använts. Nu har jag envisats med att ha mina gamla styrkor på linserna men ändå haft linserna vilket gör att jag direkt noterar skillnaden på styrkorna utan att ögonen ska vänja sig vid själva linserna som progressiva. AVSEVÄRT bättre syn!! Jag vågar chansa på att se och kunna läsa med endast linserna utan billiga läsglasögon. Tror att min synnedsättning har påverkat mig på flera plan (eftersom det inte är enbart linserna som ögonen behövde extra hjälp med.

Imorgon är jag mötesledare i kyrkan och det ska bli roligt. Jag har gjort mötesplanen, men har att fundera lite på inledningsord. Kommer att försöka vara ganska fri och lyssna inifrån vad som ”hjärtat talar”. Men lite stödord ska jag ha (Inte manus).