Veckorna går

Och det snabbt!! Inga nya kontaktlinser denna vecka, men jag kämpar på med de som är för svaga och lägger på billiga läsglasögon för förstoring för att underlätta just nu. Får väl de nya på måndag eller så (hoppas jag). Annars får jag nog be dom kolla att de faktiskt har blivit beställda! Alla kan ju göra en miss. Året som kommer inser jag att det kommer att bli en del förändringar i vad jag ska göra i behandling. Det blir sannolikt grupper också, vilket blir utmanande men lärorikt och roligt. Jag kommer ju att klara det när jag väl börjat!

I helgen kommer jag att vara mötesledare i kyrkan på söndag, så en stund imorgon får användas till att förbereda mötesplanering. Jag ska försöka läsa på lite grann i någon bok, ska nog även ta och packa en kartong med böcker som jag vill ha till jobbet.