Kärt besök – syn mm

Har haft kärt besök i helgen av P (min 26-åriga son) och Jo* (S’s 30-åriga son). Det har varit intensiva timmar de timmar de spenderade här, men inte så mycket umgängestid då de hade annat att göra. Roligt har det varit att de kom hit och sov över dock. Jag har annars tagit det ganska lugnt i helgen.

I fredags var jag hos optikern och fick synen kollad. Försämring både på kontaktlinsstyrka och glasögonstyrka – varav effekten av det förstnämnda är värre för min syn än glasögonen. Jag envisas dock med att ha mina gamla linser till de nya kommer för att göra ögonen vana vid kontaktlinser så att jag kan märka positiv effekt när jag får mina nya linser. Jag behöver nya glasögon men det får vänta åtminstone en liten period.

Ikväll har jag fått för mig att se på film via netflix och samtidigt skriver jag här och slökikar på datorn. Imorgon jobb igen. <3