Veckan

Veckan som har gått har bestått av jobb, och fotografering av utvecklingsprocessen på katterna här hemma.

Det har fungerat otroligt bra första veckan och så här halvvägs in på andra veckan med Valkyria. Timo märker vi mer håller en observerande och omtänksam profil, medan Zorro har slutat använda Timo som surrugugatmappa mer och mer. Istället har han vunnit Valkyria som kompis. Vi har bestämt oss för att Valkyria helt enkelt får behålla sitt namn som finns i stamtavlan. Valkyria har förstått allt nytt här hemma, verkar ta stressen rimligt väl. Verkar också acceptera våra PeeWee-lådor med pellets istället för sand.

Valkyria är anmäld till båda dagarna på utställningen i Sandviken, Göransson arena 11-12 maj. Vi ska alltså låta henne ställas ut den helgen och därefter får vi se om det är ett intresse vi fastnar för. Känns nervöst och jag får försöka öva på att hålla nerverna i styr. Har fått låna lite burklädsel av min andra uppfödare, som har kvar en del sedan hennes tid i utställningarnas värld. Zorro kommer vi inte att ställa och Mio är inte ens leveransklar då. De skulle ställas som huskatter om vi bestämmer oss för det, men jag tror att det räcker med en utställningskatt.