Ytterligare en vecka

Det har gått ännu en vecka. Mio är 5,5 veckor och Zorro 14 veckor. Tiden går. Fick i veckan veta att det finns möjlighet att eventuellt köpa en renrasig ragdollhona av en uppfödare. Vi får se hur det blir. Jag har den ekonomiska möjligheten. Jag är (fortfarande) sugen på en renrasig ragdoll. Det var egentligen i det det började men då var alla tingade.. Först och främst kommer jag att träffa uppfödaren, prata med henne och träffa de små ragdollungarna som är kvar till salu. Stämmer det överens med allt så kan det hända att jag köper en liten ragdoll också. Detta skulle innebära mycket bus katterna emellan och lite mer pälsvård för oss människor och vid honans första löp lite trixande för att förhindra parning, om inte båda katthanarna är kastrater när det inträffar. Men i slutänden kommer alla att vara kastrater och då fungerar det. Möjligen att Mio dröjer lite längre innan vi kastrerar för att låta honom få bli pappa till en kull hos uppfödaren. Vi får helt enkelt se. Ingenting är säkert bestämt ännu. Det enda som är säkert är att vi inte tänker ta kullar.

Två av katterna är barnens katter, i så fall skulle det vara Timo och Zorro. Barnen kan nog bo hemma många år än, så det är inte avgörande på något vis. Mio och en eventuell ragdoll skulle vara kvar oavsett barnens boendeplats.

Det är lördag och jag tror att vi idag har som plan att åka till Valbo köpcentrum och handla byxor till mig och kattmat till Timo.