Idag är en bra dag!

Idag är en bra dag! Jag har förstås jobbat och därefter kommit hem, varit ute på en mindre promenad. Har träningsvärk från igår. Jag har fått bekräftat att jag bara ska jobba mot en hälsocentral (inte båda) och det blir bättre. Jag trivs mer och mer och tiden går så fort så att jag inte hänger med. Leg. fick jag för precis ett år sedan igår, till psykolog-titeln. Blir mer och mer avspänd och samtidigt så nyttigt att lära sig om sig själv, sina funktioner i olika situationer, vad som fungerar för vem och på vilket sätt och jag vet att jag kommer att ”gå fel” i olika situationer och behöva byta riktning i behandling mm. Jag lär mig mycket om människor och jag blir mer och mer insatt i sådant jag behöver lära mer om. För man blir som inte fullärd som psykolog. Man har ett helt yrkesliv att spendera med uppdatering av kunskaper. Psykologi är ett område där det händer mycket nytt hela tiden. Oerhört intressant!