Söndag

Det är söndag. En vecka till har gått. Veckorna går fort. Ibland känns det som om det bara finns måndag, fredag, måndag.
I helgen har jag i a f träffat min dotter och hennes lilla E*. Det har varit roligt att träffa dem. Skulle önska att jag kunde träffa mina äldre barn och mina barnbarn lite oftare. Men tror att det kommer att gå bättre på sikt. De sista 6 åren har ju varit fyllda av prestation och den spänning som kommer av det. Jag har jobbat på bra. Men jag har inte haft så stor möjlighet att faktiskt bara åka iväg en helg. Enstaka helger i hop med någon aktivitet, som dop eller bröllop har ju fungerat, men i övrigt kanske det inte har blivit så mycket. På ett sätt vore det en bra idé att faktiskt summera vad som hänt dessa 6 år.

Ska försöka planera in en helg då jag åker till min mor och samtidigt hälsar på min äldsta son, möjligen även ”bonusmamma” som bor i samma område som de båda. Möjligen väntar jag in att legget blir utfärdat så att jag lättare kan släppa sådana tankar när jag är där.

Nu börjar jag bli smått sugen på att läsa lite mer forskning också. Detta för att uppdatera mig själv en aning samt att jag ju tycker att det är intressant. Det är ju hur som helst ett intresseområde, inte bara ett jobb.