Det senaste året

Det sista året har varit otroligt intressant, intensivt i omgångar, roligt, utmanande. Har några månader kvar innan det är dags för att skicka in ansökan för leg, men det är bara ett kvartal (av fyra). Jag trivs med mitt jobb som är varierande och jag träffar många människor, men daglig kontakt med ett gäng härliga kollegor som ger stabilitet i tillvaron. Jag ångrar inte mitt yrkesval och det kommer jag inte att göra framåt heller. Jag ångrar heller inte inriktningen för var jag jobbar. Det sista året har jag utvecklats och fortsätter utvecklas enormt.

En del av det hela är att hitta sin egen balans över tid.
En annan del är att se till att återhämtning är i balans med krav.
Balanserad kontroll.
Men även balanserad flexibilitet.
Den här helgen har jag haft en extra ledig dag vilket har varit välbehövligt.
Passat på att färga håret (=ta hand om mig själv).

Ha det gott alla.
Ta hand om er själva och varandra.