Det är mycket nu

Det är mycket nu.

Jag har fått hem mitt examensbevis, jag har insett att de älskade fina klasskompisarna och jag kommer inte att träffas längre, speciellt mycket, om alls något. De är inte längre klasskompisar. De är faktiskt kollegor. Det låter annorlunda på något sätt. De är psykolog-kollegor och utspridda över hela landet (åtminstone ganska snart). Jag söker jobb och jag har sökt ett större antal tjänster. 🙂 Det känns udda och konstigt … Jag är just nu arbetslös! Det var ett tag sedan!! 😀 Och inte är jag deprimerad för det – jag vet att jag får ett jobb. Förr eller senare. Troligen mer FÖRR än senare.

Men jag tillåter mig att stanna upp en stund och sakna den tid som varit, studierna, mina vänner från studietiden och avsaknaden av att ”nästa TERMIN har startat”. TERMIN! 🙂

Idag har jag alltså skickat in ett ganska stort antal ansökningar. Tänker pausa sådana aktiviteter nu och snarare summera vad jag har gjort för att kunna redovisa på AF (Arbetsförmedlingen) för A-kassan! Det är ju ett helt dagsverk bara det.

Jag har dessutom inte rökt på 38 dygn. 😀 Det är alltså fem veckor och 3 dygn. Det närmar sig sex veckor rökfritt vilket innebär 1,5 månader. Jag har inte Champix kvar heller och har valt att bibehålla min rökfrihet utan att medicinera. Jag tycker trots allt att det går bra. Trots allt, just för att det händer väldigt mycket. Jag känner mig lite rastlös och det får jag hantera att göra något vettigt av det.