Studierna tar tid

Studierna tar tid. Jag har inte haft tid att skriva något alls i bloggen. De stunder jag haft lediga har jag försökt att vara lite mamma och fru också. 🙂 Stress stress stress. Stresshantering – kommer jag ju att lära mig under veckan som kommer … terapiföreläsningen på tisdag tar upp det och en inlämningsuppgift ska in inför det. Jag har börjat anteckna, men den ska sammanfattas på en a4. Gissa vem som älskar platsbegränsningar. 🙂 Haha! Not me!

Onsdag blir det föreläsning om self-compassion och det blir bra!! 🙂 Det kan jag behöva nu. 😉 <3

Utöver det väntar jag ett tentaresultat på en omtenta i forskningsmetod II och jag kan dessvärre inte säga självsäkert att jag klarade den. Vi får se helt enkelt. :/ Jag kan säga att jag inte var nöjd när jag gick därifrån tentalokalen – var frustrerad eftersom det var en del störningar inledningsvis och jag inser att jag är stresskänslig just för stunden. För att jag påverkades rejält negativt av det. Jag brukar kunna stänga ute sådant. Men denna gång tog det tid innan jag kunde fokusera tillbaka på tenta och skriva den. Därav behov av self-compassion.

On top of that – svärmor dog i mitten av januari. Det blev en otroligt varm kärleksfull och känslofylld begravning. Jag brukar inte gråta men – då grät jag! På ett sätt är jag glad att jag faktiskt grät på hennes begravning. Gråta är något jag håller inne på vanligen, men även jag får vara ledsen av och till, det är okej och det börjar bli så att jag faktiskt börjar acceptera det med mig själv. Ibland … när det är lämpligt. <3

Goda nyheter verkar dock vara att mamma som drabbades av livmoderhalscancer för några år sedan, som blev fri den och som sedan fick en tumör på tjocktarmen verkar vara tumörfri igen. Glädje över det!!! 🙂

Nu är det mello snart.

Godnatt och sov gott!
<3 <3 <3