Inköp av kläder

Vi var till ett köpcentrum nära oss igår och köpte lite nytt i klädväg. E hittade lite grann, hon skulle behöva hitta mer. M hittade lite han med men skulle säkert behöva lite till. Jag hittade en uppsättning med kläder och ett skärp. Jag behöver någon uppsättning till. Utöver det behövs en rejäl rensning i garderoberna så att man hittar rätt kläder på dagarna.

Kanske hinner en städ/rensning innan min egen skola börjar. Barnens skola börjar idag. 🙂

Det är två månader sedan (om knappt två timmar) som resan började. Resan som rökfri. Det är en rolig resa, även om den haft sina jobbiga stunder. Jag skriver inte mycket om den resan här. Det finns andra forum för det. http://slutarokalinjen.org exempelvis där det finns möjlighet att skapa en logg och skriva anonymt eller med öppet namn, vilket man vill.

Men resans mörkare sidor har varit värt det sett till de vinster jag gjort genom resans väg.