Familjedagar på Furuvik

Vid två tillfällen i sommar har vi unnat vår familj en familjedag på Furuvik. Något som inte har funnits på kartan sedan många år. Den 25:e juli var första gången. Då var det Tommy Nilsson, Uno Svenningsson och Patrik Isaksson som sjöng på kvällen. Barnen fick åkband och kunde åka allt de ville och det gjorde de hela dagen/kvällen. 🙂 Vi vuxna köpte ett häfte med kuponger. Dessvärre var vädret inte okej. Det regnade hela kvällen från att konserten började och hela konserten ut. Musiken var bra och det var roligt att lyssna. Men det blev kallt och ruggigt. Väl värt det trots allt.

Den andra gången var den 8:e augusti, dagen före E’s 14-årsdag. Då var vädret fint hela dagen och kvällen. E hade med sig sin kompis och jag tror hon fick en bra dag. Vi hade åkband alla denna gång. Jag och min man åkte berg och dalbana vilket var en upplevelse. Jo, jag gjorde det i alla fall. 😉