Carola – kvällen den 8/8-15

Min man har nog bättre bilder på just konserten vi var på under kvällen, men här är ett par bilder. Ska ladda över bilder från hans telefon på datorn också.

Vi var på Furuvik hela dagen, men jag tror jag delar upp det lite.

Alltså … vi var på Carola-konserten på kvällen. Jag har följt Carola sedan jag var 14 år. Lika gammal som min dotter E skulle bli dagen efter konserten. Jag har inte alltid stått för allt hon stått för och det är precis som det ska vara. Men hon är otrolig på att sjunga och kunna sätta ihop en show för publiken att gilla. Hon är professionell i det hon gör. Hon gör det hon är bäst på.

Vi stod längst framme vid scenen. M stod faktiskt med hela showen, medan E och hennes kompis L satt längre bort bortom all publik dels för att det var jobbigt med så mycket folk, dels för att komma ifrån det närmaste ljudet. Carola sjöng i princip alla större hits hon haft genom tiderna. Saknade möjligen ”Jag vill alltid älska”, men hon kan inte få med allting.

Det var en dag med bra väder hela dagen/kvällen, en helt lyckad dag.