Sommarjobbet

Jag har tre veckor kvar på sommarjobbet. Sedan är jag ledig ett par veckor och tanken är att jag ska vila upp mig då inför skolan. Bara göra sådant som är roligt för mig och återhämtning samt ta dagen lite som den kommer. Samtidigt har jag en lägenhet som behöver en rejäl storstädning och sommaren är inte så mycket sommar … Kan ju hoppas på några dagars lagom värme för städning, utan regn, med tanke på fönsterputs. Så det ska planeras in också. 🙂 Men det ordnar sig.

Igår var vi i Furuvik familjen och jag. Vi stannade kvar över konserten på kvällen: Tommy Nilsson, Patrick Isaksson och Uno Svenningsson. Barnen fick åkband och lite fritt att för egen hand åka vad de ville under konserten. Utöver det en heldag tillsammans med familjen. Vi tittade på djuren. Jag tog en del foton. Ska föra över till datorn. 🙂 Bättre användning av cigarettpengarna är att ta med familjen på en liten upplevelse.