En månad rökfri och dags för viktminskning

Jag har varit rökfri i en månad vilket är toppen! Jag har under en längre tid gått upp i vikt och nu har börjat lägga på mig kilon på grund av rökstoppet så nu tänker jag ta en eller två veckors fasta på allévo dietsoppor/smoothies. Därefter ska jag trappa upp till viktminstkningsperiod, därefter till balans dvs. hålla vikten. Parallellt med detta ska jag öka på träning både styrka och promenad/löpträning. Det måste bli HÄLSOSAMT dock, inte överdrivet och för mkt kontroll. Det som behöver kontrolleras är att jag inte börjar med nikotin igen, eller socker och godsaker som chips mm. 🙂 Har inte skrivit så mycket om rökstoppet på just denna blogg. Det kommer jag inte att göra när det gäller diet/motion heller, tycker det hör till rökstop/hälsa på ett annat sätt. Så det kommer att skrivas i min andra blogg!