Mötesledning

Idag var jag mötesledare för gudstjänsten i kyrkan. Det är roligt, men också lite nervöst. Jag hade en planering men den fick ganska snabbt bli flexibel. Men det fungerade antagligen bäst tack vare flexibiliteten. 🙂

Som mötesledare håller man i planeringen för hur gudstjänsten är upplagd och att alla får plats att ge och ta emot av sådant de har. Idag blev det ganska fritt och på något sätt var det skönt. Det fungerade bra. De som stod för sången hade tillräckligt många sånger och troligen hade de fler än de behövde. Men vi hade gått igenom små signaler som jag kunde ge för när det var dags att runda av. Det blev en härlig gudstjänst i alla fall!

Imorgon jobbar jag min första dag på sommarjobbet. Det ska bli kul. Morgondagen går åt till att läsa in mig på vad som blir mitt jobb och på att se att alla inloggningar fungerar och påminna mig om programmen på datorn. Ser fram emot den här sommaren.