Prinsen och en ny prinsessa

Igår gifte sig prinsen med en ”kvinna av folket” – en ny prinsessa kom in i kungafamiljen. Vackert och personligt bröllop måste jag ju säga. Vackert brudpar också!
😉

Att inte alltid välja den enkla vägen, utan välja att gå på den svåra vägen … Kärleken övervinner allt. Det är ju så livet är och ibland ställs vi inför stora och svåra/tunga val. Val som kan sänka oss, val som kan knäcka oss, men som även kan bygga upp oss på sikt. Vi får inga större prövningar än att vi klarar av dem, säger någon vers i Bibeln. Vem ger prövningar? Är det Gud, eller vem? Eller hör prövningarna bara till livet? Jag tror att alla prövningar vi upplever tillhör livet och vi har allt vi behöver för att kunna ta oss igenom dem, på vårt alldeles speciella, individuella, unika sätt. Kärleken övervinner allt. Om ett par älskar varandra, så kan de klara sig igenom vad som helst, eld och vatten, konflikter och glädjeämnen, sjukdomar och hälsa, ja allt. Det viktiga är att det är rotat i KÄRLEK till varandra, i nåd för varandra men även för oss själva. Att vi är snälla med oss själva och varandra.

Ja kärleken övervinner allt.