God förmiddag lördag

Det lördag förmiddag och jag vaknade ovanligt sent. Jag är nog trött efter gårdagen. Försöker få liv i mina barn, men de verkar trötta de med. M efter fotbollen igår som spelades fast han var förkyld, sedan hostade han mer. E verkar trött efter äventyret igår. 🙂 Hon sa nyss att hon har ont i halsen och mår inte så bra. 🙁 Så något är det ju på gång. Inte bra.

Sitter och lyssnar på musik. Just nu är det Sanna Nielsens ”Rainbow”. Det är skönt med musik, får mig att slappna av en del. Idag behöver jag skriva ett manus till morgondagens mötesledning. Jag vet inte om det blir dikter eller om det blir något annat. Hade varit roligt att variera sig en del. Samtidigt måste det i så fall bli sådant som jag känner att jag kan ’by heart’. Jag brukar satsa på något manus, men det blir alltid att jag kör utantill (om inte jag läser dikter) och improviserar och det brukar enligt åhörarna bli bra. Vi får se. 🙂

Snart bär det upp till badkaret för att ta mig ett bad.