Tröttheten

Tröttheten efter en intensiv studietermin. Den är slående, men jag har ju inte haft vilken studietermin som helst. Den har varit dels intensiv rent studiemässigt. Den har även varit otroligt intensiv privat. Jag är GLAD! Jag är så otroligt GLAD att jag har lyckats ta mig igenom den här terminen och slipper ha extra studier över sommaren. Det var på tiden att få lite av en studiefri sommar även om jag misstänker att jag kommer att plocka fram vissa böcker för att kunna göra mitt jobb bättre. Pratade med chefen idag och fick även skriva på anställningsavtalet. Jag är så välkommen tillbaka till min praktikplats. Och jag känner äkta glädje över att få komma tillbaka.

Tiden sedan pappas död den 25e mars har varit alldeles för intensiv dock och det tär på kroppen att ha så mycket intensivt tankearbete och praktiskt arbete och ändå hålla sig på ”banan” i studierna. Det tär på hjärnan.

Imorgon bär det av till Uppsala en sista gång för vårterminen. Ska skriva en rapport så jag blir klar. 🙂 Sedan väntar jag ju fortfarande besked på ett inlämningsarbete i en av kurserna och hoppas på att slippa komplettera den. Kan i och för sig dröja ett tag innan besked kommer.

Nu blir det ett varmbad!