Bra dag

Idag har varit en bra dag! Suttit och läst en kursbok och varit noggrann i läsandet samt fokuserad. Därefter iväg på ett viktigt samtal, som gav mig energi och var stärkande. Jag behövde verkligen ”stärkande” just nu. Det är mycket som har hänt denna termin, ändå ligger jag i fas. Jag var lite osäker på en dugga, fram till idag, men idag kom resultatet och den var godkänd. Så jag ligger i fas! Om jag klarat denna termin och ligger i fas, bör jag ju klara kommande terminer, oavsett vad!

Det är dags för mig att lägga mig och sova så att jag har energi nog för att läsa en bok imorgon. Dags också att förbereda för att vara mötesledare på söndag. Jag ser fram emot det, men är lite osäker på vad jag ska ha för inledningsord. Om jag ska ”gömma mig” bakom dikter eller om jag ska dela något ur mitt liv. Får se vad jag bestämmer mig för.

Ha en bra kväll, sov gott!