Stressreaktioner

Efter allt som hänt: Just nu har nog en del efterreaktioner börja visa sig. Stressen som min kropp har utsatts för visar sig i form av att jag rätt vad det är blir tom i hjärnan, med påföljden att jag blir frustrerad för att jag vet att jag kan mer än jag har att ge i stunden. Jag brukar då kunna bli arg på mig själv. Jag har dock blivit en aning bättre på att acceptera  läget, att just nu är det så. Det har varit mycket en period och någon reaktion måste det ju bli av det.

Än så länge inget totalt förfall. Men … ändå … lite jobbigt.

Just nu sitter jag på väg hemåt från dagens studier på tåget. Dagen har varit bra, men jag fick en låsning (stress i samband med prestation) i samband med ett rollspel. Dessa reaktioner kommer att minska med tiden. Jag har inte långt kvar på terminen nu, innan det blir studiepaus. Jag har ingen stor tenta som hänger över mig. Dock en examination i ett ”rollspel” i ett ämne, en inlämningsuppgift i samma ämne. Utöver det examination i ett ”skarpt läge” 😉

Sedan ska denna termin vara klar om inte det är någon komplettering eller omdugga som blir på det resultat jag väntar på. Det är hanterbart.

—-