Det har gått 2 1/2 vecka

Det har gått två och en halv vecka sedan pappa dog. Begravningen blir den 29/4, vilket är Rasmus dödsdag. Allt är inte klart än. Jag har inte fått namnet på prästen, inte fått någon kontakt så sett och allt är inte bestämt kring begravningen. Jag har en del att få koll på inför bouppteckningen dagen efter begravningen också. 🙁 Det är mycket nu, plus att jag försöker hålla mig i fas med studierna också samtidigt. Inser att jag faktiskt bara är människa. Men jag vill ha det klart så att jag faktiskt bara får fokusera på skolan, barnen, familjen, sorgen. Det är tillräckligt.

Jag har dagar då jag är ledsen, jag har dagar då jag är spänd, nästan lite ångest och det får vara så. Jag har framtidshopp/tro, jag hoppas på en bra framtid. Jag ser fram emot dagarna, trots det jobbiga och jag äter, sover som jag ska. Det är det viktigaste. Studierna, jag hade kunnat haft bättre koncentrationsförmåga. Men … som sagt, jag är människa.