Tänker på mitt liv

Tänker på mitt liv, hur det varit och hur det har blivit. Livet är inte en dans på rosor sägs det … men jag har en annan syn på det. Rosor har taggar, de är vackra och livet har detsamma och är detsamma. Jag värdesätter mitt liv, och alla de erfarenheter jag har med mig. Även om jag skulle önska att jag hade sluppit vissa upplevelser så inser jag att genom de upplevelser jag har haft genom livet, har det blivit ”jag” av det, den jag är idag. Jag hade nog inte riktigt varit den jag är utan mina erfarenheter. Jag är faktiskt nöjd med den jag är idag.

För att det ska bli begripligt behöver jag komma på hur jag ska förmedla min livsberättelse på ett bra sätt. Temat – sorg – är i princip genomgånget. Men det var genom sorgen jag nådde botten och kunde börja vända på livet. Jag hade varit på väg mot botten länge av olika orsaker.

Jag fortsätter tänka på ”var jag kommer ifrån” och planera för hur jag ska lägga upp det.