Med andan i halsen …

Med andan i halsen satte jag igång med den första av två hemuppgifter igår förmiddag. Efter 4-5 timmar var jag klar med den första hemuppgiften, så långt jag kunde. Efter ytterligare 4 timmar var jag klar med den andra. Jag var ganska säker på att jag skulle få problem med att hinna färdigt båda. Den första har deadline idag (fredag) kl. 16.00 och den andra har deadline kl. 24 i natt! Den första ska jag försöka få svar på frågor från dagens föreläsning till, så den lämnar jag in efter föreläsningen. Men den andra är inlämnad och klar. Känner mig riktigt stolt över mig själv. Trivs med upplägget på kursen där vi slipper tentor.

Vi var på ett möte som rör vår trettonåring igår och processer går framåt. Vissa förändringar behöver ske i rutiner och struktur, samt aktivitet. Går inte in djupare på det här.

Det är mycket som händer samtidigt och tidigare i livet hade jag lagt ned allt som har med mig att göra, inklusive studierna, men jag vet att det inte hjälper någon. Därför fortsätter jag. Samtidigt är jag ändå snällare mot mig själv än jag har varit. Det ska dock införas en del från min sida på hemmaplan också.