Lördag och helg

Min praktikperiod är till sin ända på det ställe i den ort jag har haft praktik. Det har varit spännande, roligt men naturligtvis även osäkert, tufft och en omställning. Men jag har lärt mig oerhört mycket om min yrkesroll, om mig själv/mina reaktioner och klinisk verksamhet.

På måndag startar nästa kurs, för min praktikdel är godkänd av handledaren och ska bara bekräftas/registreras av kursansvarig. Det ska bli intressant, men naturligtvis intensivt. Så är det alltid. 🙂

Jag gjorde ju ett rökstopp för inte så länge sedan, men jag valde att röka om igen. Behövde jobba vidare med min plan. Riskfaktorerer eller triggers, hanteringsstrategier, motivation, självförtroende, acceptans och avspänning, skifta uppmärksamhet, behövde synkas ihop lite. Snart dags för avstamp igen. Det är en process inte en händelse. En dag är jag där …