Praktikavslut snart

Sitter i min soffa och jag har grejat lite med en Power Point inför en presentation på tisdag. Praktiken närmar sig slutet. Sista veckan har gått åt till handledning till stor del. Det har fungerat bra. Jag har fått höra endast god ”kritik” av många personal som önskar att jag kommer tillbaka och det känns otroligt skönt! Jag har stortrivts. Yrkesvalet känns helt rätt. Jag har massor att lära än. I vissa situationer kan yrkesvalet vara påfrestande, men det är samtidigt det jag vill göra, hjälpa de mest behövande.

Jag har ett par skriftliga arbeten att göra så den här sista veckan kommer att kännas lite hektisk då jag får fortsätta jobba när praktikdagen är slut i värsta fall för att få färdigt det skriftliga. Men det får gå bra. Kan ju som inte ramla på målsnöret inför de två sista åren. Inte nu! 😀