Fortsätter skriva och bearbeta

Just nu är jag rimligt nöjd med de fem kapitel jag har gått igenom och bearbetat. Saknas möjligen miljöbeskrivningar, men vet inte om dessa miljöbeskrivningar behövs för att få fram det texten vill få fram. Texten är tänkt att skapa känslor, sätta barnets trauman och fantasivärld i fokus men man skall ändå kunna sympatisera med den eller de som barnet upplever trauman inför och med. Barnet är fyra år i största delen av boken. Berättaren är nära, nästan i barnet en stor del av texten. För att ge dynamiken behöver berättaren vara nästan lika nära minst en av karaktärerna.

Tänker sätta mig och skriva lite av ett synopsis och släppa ursprungstexten efter det och låta allting komma ännu en gång. Se var det leder med de nyare förutsättningarna som jag har stoppat in.

Innan jag går och lägger mig tänkte jag bara koppla tillbaka hit hur det har gått med skrivandet. Kapitel 8 är infört i dokumentet för bearbetning. Som vanligt en hel del dialoger som i och för sig är bra. Det skadar dock inte med miljöbeskrivningar och så får jag väl se hur det blir med den fantiserande lilla fyraåringen. Kan bli lite mycket fantasi också, så en får välja var man stoppar in det.