Gott slut 2014 och Gott nytt 2015

 

gnahjarta
<3 GOTT SLUT på 2014 och GOTT NYTT 2015! <3

Tänker på de sista åren i mitt liv. I mars 2007 började jag min smärtkurs på länsrehab. Jag lärde mig nya sätt att hantera smärta, och minska den. Sedan arbetstränade jag i min församling i en termin. Januari 2008 började resan för att studera in gymnasieämnen och jag var klar med det i juli 2010. Augusti 2010 började jag på en skrivarkurs, gick ett år – Mot ett professionellt författarskap. Augusti 2011 hade jag kommit in på ämneslärarprogrammet med franska som huvudämne. Men bestämde mig för att om igen söka in på mitt förstahandsval – psykologprogrammet. Kom in vårterminen 2012 och nu avslutar jag termin 6 och skall börja termin 7 i januari 2015. Det är en resa med väldigt många förändringar. Både i profession och för mig personligen inom mig. Människor som känner mig och har känt mig hela vägen, ser tydliga förändringar på mig. Så insidans förändring syns på utsidan. 🙂 Är det inte ganska stort hur den mänskliga hjärnan fungerar!??