Julafton

Julaftonen har passerat. Den blev otroligt lugn, ett litet julbord och spenderades med enbart oss fyra som bor i samma lägenhet, förutom att min äldre dotter kom ett par timmar nu på kvällen, vilket var kul och mysigt. Vi har sett Kalle Anka, delat ut julklappar och till och med jag fick en egen julklapp ”Så mycket bättre”-CD’n. Tack älsklingen och barnen!<3

Jag är trött och har ofantligt ont i min kropp. Det är något knepigt med värken, som jag egentligen vet om. När jag ”kör på i full speed” känner jag inte av värken, hinner inte tänka på den då. I somras blev en tuff sommar så tillvida att det dessutom var varmt. Jag jobbade hela sommaren och när jag inte jobbade pluggade jag inför en tenta som stressade mig. Sedan kom den första kursen på terminen som även den hade en tenta, som stressade mig då jag inte ville ha en omtenta igen. Sedan kom den efterlängtade praktiken och jag kunde varva ned en del (jag pendlar ju normalt fem timmar per dag och har inte behövt göra det under hösten). DÅ kommer värken. Jag vet om det. DÅ är det extra viktigt att jag håller i gång med min gymnastik och motionen, skulle helst lägga på att springa. Men vad gör jag? Röker?! Det bättrar ju på smärtan!!!

Jag är ändå rätt nöjd med min dag, nöjd med julaftonen. Jag hade önskat lite mer jultradition och lite mer julkänsla och mer julaktivitet, men jag är rätt nöjd eftersom det har varit familjegemenskap utan tjafs. Imorgon skall en av julklapparna användas. Vi skall gå på bio. The Hobbit. Dagen efter skall vi antagligen åka till Köpcentret och låta barnen handla. Måste köpa ett par lågklackade vinterstövlar åt mig också. Kanske något varmt för benen.