genom allt

Jag skriver inte alltför ofta vilket beror på att tiden springer fort. Jag har inte hunnit med skrivandet alls utan har mest bara sett till att ha tillräckligt med energi kvar för nästa dag hela tiden. Det har varit ganska intensivt de sista två veckorna i mina dagliga sysslor. Samtidigt är det en del att tänka på rent personligt i familjen just nu. Jag har tack och lov roligt och tycker att sysselsättningen på dagarna är otroligt intressant och givande. Jag lär mig hela tiden och mitt schema blir mer och mer fulltäckt.

Acceptans – det pågår en del i mitt personliga liv nu där min acceptans frestas en del och jag får svaja med i stormen och försöka hålla stammen flexibel och böjbar. Jag går inte in närmare på vad det handlar om men jag har märkt att i situationer som är tyngre och jobbigare för mig psykiskt så har jag utvecklats mer och mer. Att acceptera innebär dock inte att man ger upp och låter det som är svårt och fel vara som det är. Man söker lösningar men svajar med i stormen genom allt.