Hösten är här

Hösten är här och jag sitter med datorn i knät och försöker komma på hur jag skall spendera denna lördag. 🙂 Jag har en bok att läsa och den är riktigt bra skriven. ”Vansinnet – mitt bipolära liv” av Marya Hornbacher. Det är en självbiografi där Marya berättar på ett väldigt nära sätt utifrån hennes eget perspektiv om livet med sin sjukdom. Jag har bara läst början än. Men jag blir inspirerad av hennes öppna sätt att skriva. Man känner medan man läser de känslor man kan ana att hon själv har haft. Boken kommer jag alltså att fortsätta läsa under helgen och de närmaste dagarna. Jag har nytta av detta i min nuvarande sysselsättning.

Jag får inspiration till mitt eget skrivande när jag läser sådana böcker. Det krävs mod för att vara så öppen om sig själv och sitt innersta. Jag beundrar sådana författare.