En god, frisk och varm dag

Där jag bor skiner solen och den skiner även inom mig. Här och nu just nu vid mitt köksbord med en kopp kaffe bredvid mig är allt gott. Barnen är på skolan och jag tar det lite lugnt en stund, men håller smått på att samla lite studieenergi. Har tre böcker som skall läsas ut (svenska tack och lov) i den kurs jag går i nu. Det är en intressant kurs med mycket eget reflekterande och spännande övningar. Tentan blir säkerligen spännande! 🙂

Jag har tänkt på hur mycket jag har utvecklats de sista 14 åren. Det är som att vända på en hand – hur jag var då och hur jag nu har blivit. Jag är ju samma person med samma egenskaper som då. Men jag använder mina förmågor helt annorlunda. Det är ju inte så underligt med tanke på att jag precis hade lyckats komma igång med min väg tillbaka efter min sons död för 14 år sedan. Men hur mycket styrka mitt i det svaga ligger inte i att man faktiskt en dag i taget inte bara överlever sitt barn utan lever livet och stannar i nuet – till sist. Livet är en process och så länge man är öppen för förändring så är det otroligt spännande.

Hoppas din dag är bra!